Költöztetés árak

Költöztetés árak

Költöztetés:olcsó, gyors, szakszerű, megbízható.

 

  • A megadott nettó árak forintban- és minden megkezdett órára értendőek.
  • Az esetleges parkolási díj (amennyiben a megrendelő nem tud díj mentes parkolást biztosítani)  minden esetben a megrendelőt terheli.
  • Magyarország területén az árak tartalmazzák az úthasználati díjakat.
  • A tehertaxi szolgáltatás kivételével, a minimálisan fizetendő díj 3 óra. (csak sofőrös szolgáltatás esetén, rakodást csak a teherautón végzünk)
  • A megrendelés tartalmának valódiságáért a megrendelő a felelős, attól való eltérés esetén fenntartjuk az ajánlati ár megváltoztatásának, illetve az elállás jogát.
  • Raktározás esetében a minimális felület 5 m², az ár csak az általunk be és kitárolt dolgokra vonatkozik.

Példa:

1. Budapest XIII.kerület 1,5 szobás átlagosan bútorozott lakás elköltöztetése a XI.kerületbe, csomagoláshoz kértek 20 kartont.Díjszámítás: 12000.- Ft (dobozok) + 30000,- Ft.- (3 órányi rakodás, 2 fő) = 42000,- Ft összesen

2.Siófok nyaraló elköltöztetése, Budapest, III.kerületébe. Mindent a tulajdonosok csomagoltak. 2 fő rakodóval.Díjszámítás: oda-visszaút közig. határig 208km, azaz 35360.-Ft + oda-vissza szállítási idő 3óra, azaz 30000.-Ft + fel- és lerakodás 5óra, azaz 50000.-Ft = 115360.- Ft összesen 

A megrendelés tartalmának valódiságáért a megrendelő a felelős, attól való eltérés esetén fenntartjuk ajánlatunk megváltoztatásának jogát!

Amennyiben kérdése van díjtételeinkkel kapcsolatba kérjük valamelyik elérhetőségünkön keressenek!

Facebook

Vissza a főoldalra

Hívjon most!

Költöztetés árak

Időjárás

Felhőkép
Időkép.hu

Időjárás M1-M0-M7

Like a Facebook-on

Facebook Pagelike Widget

Térkép

Click to open a larger map

googlemaps.hu